Lunchbuffé

tisdag 19 februari

Panerad fisk med kall räk- och dillröra samt potatispure
Flygande Jakob, chiligratinerad kyckling.
Sesamwookade grönsaker med nudlar
95 kr

onsdag 20 februari

Helstekt fläskfilé med rostad paprikasås och klyftpotatis
Lax- och spenatfylld fisk i vitvinsås med pressad potatis
Sesamwookade grönsaker med nudlar
95 kr

torsdag 21 februari

Fisksoppa med vitlöksbröd
Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
Pannbiff med kantarellsås, inlagd gurka och timjanbakad potatis
Sesamwookade grönsaker med nudlar
95 kr

fredag 22 februari

Grillbuffé med färsk karré, kycklingklubbor, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng
Fiskgratäng med smörkokt potatis
Sesamwookade grönsaker med nudlar

Vi bjuder på hallonkaka med vaniljsås till efterrätt
95 kr
Dela sidan
Skriv ut Ladda ner PDF