tisdag 19 februari |
||
---|---|---|
Panerad fisk med kall räk- och dillröra samt potatispure Flygande Jakob, chiligratinerad kyckling. Sesamwookade grönsaker med nudlar |
95 kr
|
|
onsdag 20 februari |
||
Helstekt fläskfilé med rostad paprikasås och klyftpotatis Lax- och spenatfylld fisk i vitvinsås med pressad potatis Sesamwookade grönsaker med nudlar |
95 kr
|
|
torsdag 21 februari |
||
Fisksoppa med vitlöksbröd Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde Pannbiff med kantarellsås, inlagd gurka och timjanbakad potatis Sesamwookade grönsaker med nudlar |
95 kr
|
|
fredag 22 februari |
||
Grillbuffé med färsk karré, kycklingklubbor, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng Fiskgratäng med smörkokt potatis Sesamwookade grönsaker med nudlar Vi bjuder på hallonkaka med vaniljsås till efterrätt |
95 kr
|