Lunch

Serveras vardagar mellan kl11.00-13.30, köket stänger 13.30.
Salladsbuffé, smaksatt bordsvatten samt kaffe med kaka ingår i lunchen.

Måndag 12 april

Pannbiff med löksås, lingonsylt och ugnsstekt potatis
Ångkokt fisk med blåmusselsås och dillkokt potatis
Anamabiffar med vitlöksdressing, veg. alternativ
100 kr

Tisdag 13 april

Panerad färsk fisk med skagenröra och potatismos
Kotlettrad med bearnaise, rödvinssås och klyftpotatis
Anamabiffar med vitlöksdressing, veg. alternativ
100 kr

Onsdag 14 april

Fläskfilé med kantarellsås och bakad potatis
Stekt strömming med lingonsylt och potatismos
Anamabiffar med vitlöksdressing, veg. Alternativ
100 kr

Torsdag 15 april

Räksoppa med dillaioli och vitlöksbröd
Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
Citronbräserad kyckling i dragonsky med rostad potatis
Anamabiffar med vitlöksdressing, veg. alternativ
100 kr

Fredag 16 april

Grillbuffé med färsk karré, kycklingklubbor, majskolvar
samt bearnaisesås och potatisgratäng
Fiskgratäng med sparris, spenat och kokt potatis
Anamabiffar med vitlöksdressing, veg. Alternativ
Vi bjuder på morotskaka till efterrätt
100 kr
Buffeservering med salladsbord, hembakat bröd, vatten samt kaffe och kaka Priset är 100 kr, pensionär 85 kr, barn 2-12 år 60 kr Avhämtning 1st varmrätt, samt 1 st salladslåda 75 kr Lunchkuponger 11 st 900 kr Övrig tid efter överenskommelse, ex bröl
Dela sidan
Ladda ner PDF