Lunch

Serveras vardagar mellan kl11.00-13.30, köket stänger 13.30.
Salladsbuffé, smaksatt bordsvatten samt kaffe med kaka ingår i lunchen.

Måndag 28 september

Nötfärsbiffar med löksås, lingonsylt och ugnsstekt potatis
Citronpocherad fisk med vitvinssås och dillkokt potatis
Anamabiffar med rödlök, tomater och rucola
100 kr

Tisdag 29 september

Panerad färsk fisk med skagenröra och potatismos
Hemgjorda köttbullar i gräddsås med lingonsylt och kokt potatis
Anamabiffar med rödlök, tomater och rucola
100 kr

Onsdag 30 september

Ostgratinerad fläskfilé med cornichons, syltlök och rödvinssky samt ugnsbakad färskpotatis Fiskgratäng med färska grönsaker och pressad potatis
Anamabiffar med rödlök, tomater och rucola
100 kr

Torsdag 1 oktober

Räksoppa med dillaioli
Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
Ugnsstekt kyckling i tomat- och basilikasås med syltad rödlök och rostad potatis Anamabiffar med rödlök, tomater och rucola
100 kr

Fredag 2 oktober

Grillbuffé med färsk karré, kycklingklubbor, majskolvar samt bearnaisesås
och potatisgratäng
Limekokt fisk med sparris, spenat och kokt potatis
Anamabiffar med rödlök, tomater och rucola
Vi bjuder på chokladbrownie med lättvispad grädde till efterrätt
100 kr
Buffeservering med salladsbord, hembakat bröd, vatten samt kaffe och kaka Priset är 100 kr, pensionär 85 kr, barn 2-12 år 60 kr Avhämtning 1st varmrätt, samt 1 st salladslåda 75 kr Lunchkuponger 11 st 900 kr Övrig tid efter överenskommelse, ex bröl
Dela sidan
Ladda ner PDF