Lunch

Måndag 20 oktober

BBQ marinerad fläskfilé med rödvinssås och rostad potatis
Ångkokt fisk med skaldjurssås och dillkokt potatis
Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
130 kr

Tisdag 21 oktober

Sprödbakad rödspättafilé med kall räk- och dillsås samt potatismos Ostgratinerade kyckling- och grönsakswraps med chilicremefraiche
Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
130 kr

Onsdag 22 oktober

Pannbiff med rosmarinsky och råstekt potatis
Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingonsylt
Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
130 kr

Torsdag 23 oktober

Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med fänkål
Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
Persiljestekt kyckling med paprikasås och bakad potatis
Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
130 kr

Fredag 24 oktober

Wallenbergare med rödvinssås, ärtor och potatismos
Panerad fisk med curryremoulad och kokt potatis
Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
Vi bjuder på morotskaka till efterrätt
130 kr
Bufféservering med salladsbord, hembakat bröd, vatten samt kaffe och kaka Priset är 130 kr, pensionär 120 kr, barn 2 till 12 år 75 kr Avhämtning en låda varmrätt, samt en salladslåda 95 kr Ta med låda efter lunch 90 kr Lunchkuponger 10st för 1100 kr Öppettider vardagar 11.00-13.30 Övrig tid efter överenskommelse, ex begravningskaffe, middagar, bröllop mm Alla hälsas välkomna av Pär och Erika med personal