Måndag 20 oktober |
||
---|---|---|
BBQ marinerad fläskfilé med rödvinssås och rostad potatis Ångkokt fisk med skaldjurssås och dillkokt potatis Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater |
130 kr
|
|
Tisdag 21 oktober |
||
Sprödbakad rödspättafilé med kall räk- och dillsås samt potatismos Ostgratinerade kyckling- och grönsakswraps med chilicremefraiche Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater |
130 kr
|
|
Onsdag 22 oktober |
||
Pannbiff med rosmarinsky och råstekt potatis Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingonsylt Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater |
130 kr
|
|
Torsdag 23 oktober |
||
Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med fänkål Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde Persiljestekt kyckling med paprikasås och bakad potatis Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater |
130 kr
|
|
Fredag 24 oktober |
||
Wallenbergare med rödvinssås, ärtor och potatismos Panerad fisk med curryremoulad och kokt potatis Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater Vi bjuder på morotskaka till efterrätt |
130 kr
|